Αποτύπωμα
> www.wellion.gr/el/impressum

Στοιχεία εταιρείας


Υπεύθυνος για τα περιεχόμενα και πνευματικά δικαιώματα
MED TRUST Handelsgesm.b.H.
Gewerbepark 10
7221  Marz
Αυστρία
 
 
τηλ  (+43) 02626 / 64 190
φαξ  (+43) 02626 /  64 190 - 77
e-mail  office@medtrust.at  
 
 
Διευθύνων Σύμβουλος: Werner Trenker
FN (Αριθμός Εταιρείας): 163015d
LG (Περιφερειακό Δικαστήριο): Eisenstadt
DVR (Αριθμός Μητρώου Επεξεργασίας Δεδομένων): 0935859
UID (Αριθμός αναγνώρισης ΦΠΑ): ATU 43445802
Μέλος του Αυστριακού Ομοσπονδιακού Οικονομικού Επιμελητηρίου
 
 
Σημείωση: Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρέχει τη δυνατότητα για επίλυση διαφορών μέσω διαδυκτίου σε ιστότοπο που διαχειρίζεται η ίδια. Αυτός ο ιστότοπος μπορεί να προσεγγιστεί από το σύνδεσμο http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Δεν επιθυμούμε ούτε δεσμευόμαστε να συμμετάσχουμε σε διαδικασία επίλυσης διαφορών ενώπιων ενός φορέα διαμεσολάβησης για καταναλωτές.

MED TRUST Logo:  (© )


Google Analytics

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί το Google Analytics, μια υπηρεσία αναλυτικών στοιχείων ιστού που παρέχεται από την Google Inc ("Google"). Η Google Analytics χρησιμοποιεί τα λεγόμενα "Cookies", αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας και επιτρέπουν την ανάλυση της χρήσης της ιστοσελίδας.

Αυτή η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες σχετικά με προϊόντα που απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα κοινού, και θα μπορούσε να περιέχει προοντική ενημέρωση ή πληροφορίες για προιόντα που δεν είναι προσβάσιμα ή εγκεκριμένα στην χώρα σας. Παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι δεν λαμβάνουμε καμία ευθύνη για πρόσβαση σε πληροφορίες που δεν συμμορφώνονται σε οποιαδήποτε νομική διαδικασία, ρύθμιση, κανονισμό ή χρήση στη χώρα καταγωγής σας.