Μετρητής γλυκόζης αίματος GLUCO CALEA

Wellion GLUCO CALEA – Για ασφάλεια και ακρίβεια


Ασφάλεια και ακρίβεια – Απαιτήσεις που καλύπτει ο καινοτόμος μετρητής γλυκόζης αίματος Wellion GLUCO CALEA


Ο μετρητής γλυκόζης αίματος Wellion GLUCO CALEA έχει δημιουργηθεί  ειδικά για σκύλους, γάτες και άλογα. Για την ακριβή παρακολούθηση της γλυκόζης του αίματος ,οι ταινίες συνοδεύονται απο τρία τσιπ κωδικού και μπορει γρήγορα να αντικατασταθούν (έγχρωμη κωδικοποίηση). Επιπλέον η καθημερινή χρήση του μετρητή διευκολύνεται με κουμπί απόρριψης.

:  (© )

Ο εύκολος χειρισμός του μετρητή Wellion GLUCO CALEA κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη με ένα διαβητικό κατοικίδιο ζώο. Επιπλέον προσόν,τα μεγάλα και ευκρινή ψηφία στην φωτιζόμενη οθόνη.
 
Οι ταινίες μέτρησης  GLUCO CALEA μπορούν εύκολα να απομακρυνθούν με τη χρήση ενός κομβίου απόρριψης.
 
4 ατομικά ρυθμιζόμενοι συναγερμοί  σας υπενθυμίζουν την τακτική παρακολούθηση της γλυκόζης του αίματος, και έτσι η θεραπεία του διαβήτη  για το κατοικίδιο ζώο σας σύντομα θα γίνει ρουτίνα στην καθημερινή ζωή. Η βέλτιστη θεραπεία του διαβήτη μπορεί να επιτευχθεί με τακτική παρακολούθηση της γλυκόζης του αίματος στο σπίτι σε συνδυασμό με την ειδική υποστήριξη από τον κτηνίατρό σας. Οι αποθηκευμένες μέσες τιμές για τον μετρητή γλυκόζης αίματος Wellion GLUCO CALEA είναι μια σημαντική βάση πληροφοριών για την περαιτέρω θεραπεία του κατοικίδιου ζώου σας.
 
Ο μετρητής γλυκόζης αίματοςWellion GLUCO CALEA μετρητής γλυκόζης αίματος θα βοηθήσει εσάς και τη ζωή του κατοικίδιου ζώου σας με διαβήτη.

:  (© )

 

Ειδικά για σκύλους, γάτες και άλογα
Εύκολη λειτουργία
Μεγάλα, καθαρά και ευκρινή ψηφία
  Κουμπί απόρριψης
Φωτιζόμενη οθόνη
Συναγερμοί  υπο- και υπεργλυκαιμίας
4 ρυθμιζόμενοι συναγερμοί
Μέσοι όροι
Χρόνος μέτρησης 5 δευτερολέπτων
300 αποτελέσματα στη μνήμη
0,5 μικρολίτρα αίματος
Διάρκεια ζωής μπαταρίας 100ο μετρήσεις
1 μπαταρία CR2032

Αυτή η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες σχετικά με προϊόντα που απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα κοινού, και θα μπορούσε να περιέχει προοντική ενημέρωση ή πληροφορίες για προιόντα που δεν είναι προσβάσιμα ή εγκεκριμένα στην χώρα σας. Παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι δεν λαμβάνουμε καμία ευθύνη για πρόσβαση σε πληροφορίες που δεν συμμορφώνονται σε οποιαδήποτε νομική διαδικασία, ρύθμιση, κανονισμό ή χρήση στη χώρα καταγωγής σας.