Όροι χρήσης
> www.wellion.gr/el/Terms_of_Use

Νομικές πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της ιστοσελίδας


1. Συμβουλή


1.1 Η ιστοσελίδα μας δεν περιέχει καμία θεραπευτική συμβουλή ή πληροφορία. Στην περίπτωση προβλημάτων υγείας σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε με γιατρό. Μόνο ο γιατρός μπορεί να κάνει διάγνωση και να λάβει τα κατάλληλα θεραπείες.
 
 
2. Αποκλεισμός ευθύνης

2.1 Ελέγχουμε κι ενημερώνουμε τις πληροφορίες  στην ιστοσελίδα μας συνεχώς. Ωστόσο, οι πληροφορίες μπορεί εν τω μεταξύ να έχουν αλλάξει. Δεν μπορούμε γι’ αυτό το λόγο να αναλάβουμε την ευθύνη και αν εγγυηθούμε για την επικαιρότητα, την ορθότητα και την πληρότητα των πληροφοριών που παρέχονται., Η MED TRUST δεν είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο και την παρουσίαση των άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω συνδέσμου . Επιπλέον, δεν αποδεχόμαστε καμία ευθύνη για πληροφορίες σχετικά με ιστοσελίδες τρίτων που παραπέμπουν σε σύνδεση με την ιστοσελίδα της TRUST MED.
 
 
3. Σύνδεσμοι

3.1 Οι σύνδεσμοι προς ιστοσελίδες τρίτων παρέχονται στα πλαίσια παροχής υπηρεσιών. Η MED TRUST δεν εκφράζει καμμία γνώμη σχετικά με το περιεχόμενο των ιστοσελίδων τρίτων και ρητά αποποιείται κάθε ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται από τρίτους και τη χρήση τους.
 
 
4. Εμπορικό σήμα

4.1 Όλα τα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Η απουσία της προκήρυξης του εμπορικού σήματος δεν σημαίνει ότι το σήμα δεν προστατεύεται.
 
 
5. Προστασία Δεδομένων
 
5.1 Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι ιδιαίτερα σημαντική για μας. Για λεπτομέρειες σχετικά με την πολιτική απορρήτου μας, παρακαλούμε ανατρέξτε στην Πολιτική Απορρήτου μας.
 
 
6. Παραγγελία προϊόντων

6.1 Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας μέσω τηλεφώνου ή online στο κατάστημα μας. Για το σκοπό αυτό, δείτε Ειδικούς Όρους και τις Προϋποθέσεις μας.
 
 
7. Ταυτοποίηση παρόχου
 
Αυστρία
 
Μάρτιος, 01.10.2014

Αυτή η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες σχετικά με προϊόντα που απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα κοινού, και θα μπορούσε να περιέχει προοντική ενημέρωση ή πληροφορίες για προιόντα που δεν είναι προσβάσιμα ή εγκεκριμένα στην χώρα σας. Παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι δεν λαμβάνουμε καμία ευθύνη για πρόσβαση σε πληροφορίες που δεν συμμορφώνονται σε οποιαδήποτε νομική διαδικασία, ρύθμιση, κανονισμό ή χρήση στη χώρα καταγωγής σας.