Επικοινωνία
> www.wellion.gr/el/contact

Επικοινωνία


Έχετε απορίες σχετικά με τα προϊόντα Wellion, χρειάζεστε ένα νέο ημερολόγιο,θέλετε περισσότερες  πληροφορίες για τις ημέρες λειτουργίας της εταιρείας ή θέλετε να παραγγείλετε την εφημερίδα Wellbion ή τον κατάλογο MED TRUST?  
 
Η τηλεφωνική γραμμή διαβήτη Medtrust είναι εδώ για σας!
 
Καλέστε καθημερινά στα τηλέφωνα 2106742375 – 2106526522
από 9:00- 16:30
 
Απορίες που αφορούν ιατρικά θέματα, παραπέπονται σε έμπειρους διαβητολόγους, οι οποίοι θα σας απαντήσουν με εύκολο και κατανοητό τρόπο. Όλες οι ερωτήσεις που απευθύνονται σε μας, απαντώνται γρήγορα και αντιμετωπίζονται με εχεμύθεια. Θα ήθελα να επισημάνω ότι αυτή η πρόσθετη υπηρεσία δεν αντικαθιστά την επίσκεψη στο γιατρό!
 
Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σακχαρώδη διαβήτη, τα νέα προϊόντα, τις τάσεις και τις εξελίξεις, ή απλά καθημερινές συμβουλές. Οι ανησυχίες σας είναι σημαντικές για μάς! Ως εκ τούτου, είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας απαντήσουμε αμέσως.

Αυτή η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες σχετικά με προϊόντα που απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα κοινού, και θα μπορούσε να περιέχει προοντική ενημέρωση ή πληροφορίες για προιόντα που δεν είναι προσβάσιμα ή εγκεκριμένα στην χώρα σας. Παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι δεν λαμβάνουμε καμία ευθύνη για πρόσβαση σε πληροφορίες που δεν συμμορφώνονται σε οποιαδήποτε νομική διαδικασία, ρύθμιση, κανονισμό ή χρήση στη χώρα καταγωγής σας.