Υπηρεσίες
> www.wellion.gr/el/service

Υποστήριξη


Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας. Ένας πελάτης MED TRUST όχι μόνο απολαμβάνει την εγγυημένη υψηλή ποιότητα και τις υπηρεσίες μας, αλλά παίρνει επίσης πληροφορίες σχετικά με όλες τις νεώτερες ειδήσεις.
 
Γι’αυτό,  θα βρείτε δίπλα στην συνεχώς αυξανόμενη γκάμα των προϊόντων μας και πληροφορίες σχετικά με τον διαβήτη. Βλέπουμε τους εαυτούς μας όχι μόνο σαν προμηθευτή των επώνυμων προϊόντων μας, αλλά και ως κεντρικό σημείο επαφής για όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με το διαβήτη. Επιπλέον, θεωρούμε ότι είναι καθήκον μας, να συμβουλεύουμε και να ενημερώνουμε τους πελάτες μας ανά πάσα στιγμή.
 
Εδώ θα βρείτε χρήσιμα downloads, συνδέσμους και πληροφορίες.
 
 

Αυτή η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες σχετικά με προϊόντα που απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα κοινού, και θα μπορούσε να περιέχει προοντική ενημέρωση ή πληροφορίες για προιόντα που δεν είναι προσβάσιμα ή εγκεκριμένα στην χώρα σας. Παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι δεν λαμβάνουμε καμία ευθύνη για πρόσβαση σε πληροφορίες που δεν συμμορφώνονται σε οποιαδήποτε νομική διαδικασία, ρύθμιση, κανονισμό ή χρήση στη χώρα καταγωγής σας.