Υπηρεσίες & Club
> www.wellion.gr/el/service

Υποστήριξη & Wellion Club


Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας. Ένας πελάτης MED TRUST όχι μόνο απολαμβάνει την εγγυημένη υψηλή ποιότητα και τις υπηρεσίες μας, αλλά παίρνει επίσης πληροφορίες σχετικά με όλες τις νεώτερες ειδήσεις.
 
Στη Wellion η κάθε σου μέτρηση είναι πολύτιμη!  
 
www.wellionclub.gr
 
Πως λειτουργεί

  1. Προμηθευτείτε τις ταινίες σακχάρου από το φαρμακείο σας και καταχωρείστε τους αριθμούς των αυτοκόλλητων barcodes
  2. Εξαργυρώστε τους διαθέσιμους πόντους που κερδίσατε μέσα από μια ευρεία γκάμα των καταναλωτικών προϊόντων που σας προσφέρει η εταιρεία
 
Προνόμια
Καταχωρείστε τους κωδικούς barcodes από την κάθε συσκευασία ταινιών και συγκεντρώστε τους πόντους με τους οποίους και θα εξαργυρώσετε τα δώρα σας. Όπως θα δείτε υπάρχει μια ευρεία γκάμα δώρων κυρίως εξειδικευμένων προϊόντων διαβήτη και όχι μόνο . Μέλημα μας είναι η κάλυψη όλων των αναγκών σας για αυτό και γίνετε μέλος μας μέσω της εγγραφής ώστε να επωφεληθείτε από αυτά.

Αυτή η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες σχετικά με προϊόντα που απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα κοινού, και θα μπορούσε να περιέχει προοντική ενημέρωση ή πληροφορίες για προιόντα που δεν είναι προσβάσιμα ή εγκεκριμένα στην χώρα σας. Παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι δεν λαμβάνουμε καμία ευθύνη για πρόσβαση σε πληροφορίες που δεν συμμορφώνονται σε οποιαδήποτε νομική διαδικασία, ρύθμιση, κανονισμό ή χρήση στη χώρα καταγωγής σας.