Συμβατική θεραπεία ινσουλίνης (CT)

Συμβατική θεραπεία ινσουλίνης (CT)


Στην συμβατική θεραπεία με ινσουλίνη, ο διαβητικός κάνει έγχυση με μικτή ινσουλίνη δύο φορές τη μέρα, πρωί και βράδυ. Πολλές φορές έχει νόημα να χορηγηθέι μικτή ινσουλίνη και τρεις φορές τη μέρα, στο πρωινό, το μεσημεριανό και το βραδυνό.
 
Η συμβατική θεραπεία είναι η καλύτερη επιλογή για ασθενείς που έχουν μια κανονική ρουτίνα και μπορούν να παίρνουν τα γεύματά τους σε καθορισμένη ώρα. Αυτό είναι σημαντικό, διότι ο συνδυασμός της ταχείας και μακράς δράσης ινσουλίνης, καθώς και η ημερήσια δόση της ινσουλίνης απαιτεί τακτική πρόσληψη τροφής, ώστε να αποφευχθεί υπογλυκαιμία.
 
Το κύριο πλεονέκτημα της συμβατικής θεραπείας έγκειται στην ευκολία της, αφού θα πρέπει να κάνετε την ένεση ινσουλίνης μόνο δύο ή τρεις φορές την ημέρα.

Αυτή η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες σχετικά με προϊόντα που απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα κοινού, και θα μπορούσε να περιέχει προοντική ενημέρωση ή πληροφορίες για προιόντα που δεν είναι προσβάσιμα ή εγκεκριμένα στην χώρα σας. Παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι δεν λαμβάνουμε καμία ευθύνη για πρόσβαση σε πληροφορίες που δεν συμμορφώνονται σε οποιαδήποτε νομική διαδικασία, ρύθμιση, κανονισμό ή χρήση στη χώρα καταγωγής σας.